Velkommen 2020

I dag skriver vi den 13 januar 2020. Vi er snart halvejes igennem den første måned af et nyt år, og jeg føler ikke jeg har nået noget som helst.

Jeg har primært brugt alle dage på langsomt, som i ekstremt langsomt at komme ovenpå efter alt det sygdom. Medicinen virker heldigvis og jeg har det rigtig godt. Men jeg kan godt mærke at det har været hårdt både fysisk og psykisk.

Jeg er stadig fuldstændig kvæstet fysisk, og sover tit i løbet af dagen. Jeg har en følelse af konstant træthed, hvilket jeg godt ved kan være normalt med en autoimmunsygdom, men for mig er det bare pisse hamrende irriterende, da det ikke var noget jeg led af førhen.

Psykisk skal jeg lige bearbejde den sidste måned og alle de bekymringer jeg har haft, det har fyldt ekstremt meget, og jeg har været meget urolig og nervøs for om jeg nogen sinde ville få det “godt” igen. Det har jeg jo heldigvis, men det kommer til at tage lidt tid, før jeg har bearbejdet det hele. Man kan vel næsten sige at jeg nu her, har fået en lidt sen reaktion på det at jeg, jo rent faktisk er syg resten af mit liv.

Jeg har været og er stadig stresset over de to eksamener, som jeg skal igennem her i januar. Grunden er helt klar at jeg jo “mangler” en hel måneds undervisning. Dette har betydet at alle mine vågne timer den sidste uge, er blevet brugt på at læse op på den farmakologi eksamen som jeg skal op i imorgen. Det er egenligt ikke fordi jeg som sådan frygter den, da det er ret simpel basic matematik. Jeg følte mig bare slet ikke klædt ordenligt på og havde faktisk glemt en del løbet af december.

Den næste eksamen ligger den 27 januar 2020 og den er jeg slet ikke gået igang med endnu, det begynder først i overmorgen når den første er overstået. Den er jeg til gengæld mere bekymret over, da jeg hader at gå til mundligt eksamener. Jeg har heldigvis en super sød veninde på studiet som jeg har aftalt at lave eksamen samt øve det hele igennem med, så det er virkelig dejligt, at have en at kunne sparre med i sådanne nogle situationer.

Jeg kan dog se lyset for enden af tunnelen, da jeg langsomt kan mærke at jeg dag for dag, får mere og mere styrke tilbage. Hvilket også betyder at jeg får mere overskud til venner, træning, bloggen her og ja bare at være et ungt menneske i 2020. Hvilket også er ved at være på tide, da jeg har set samtlige tv-serier på diverse streamingtjenester. Jeg er blandt andet lige gået igang med at gense BLINDSPOT på Viaplay, som afspilles i baggrunden mens jeg taster løst på dette indlæg.

Sidst men ikke mindst
vil jeg da lige runde dette indlæg af med en status på mit nytårsforsæt. Indtil videre er det rent faktisk nemmere end jeg havde troet at holde sig fra at købe tøj og sko. Dette bunder nok ud i at jeg lige pt. Ikke skal til noget større eller akut står og mangler noget. Jeg er dog 100% sikker på at jeg nok skal ramme en hård periode, hvor det bliver meget svære ikke at købe noget inden for de næste 12 måneder. Dog ved jeg at jeg SKAL gennemføre dette forsæt, bare for at kunne bevise det overfor mine forældre, som på ingen måde tror at jeg kan klare det.

Udover dette har jeg faktisk også valgt at udvide forsøget lidt, i den grad at jeg skal skrive ned hvad jeg køber til mig selv og mit hjem i løbet af et år. Dette inkludere boligkøb, oplevelser, elektronik osv. Altså alle køb udover mad, almene plejeprodukter som shampoo, balsam osv samt medicin, disse ting er en nødvendighed og kan derfor ikke inkluderes. Målet med dette er at danne mig et overblik over mit forbrug, samt sætte fokus på hvor mange fejlkøb jeg laver.

Jeg har indtil videre købt en lampe til min entre, da jeg længe har været utilfreds med at der var meget mørkt. Denne fik jeg til en super deal for bare 50 kroner i JYSK. Udover en lampe har jeg også brugt penge på en elektrisk mælkeskummer fra Bodum som jeg fandt på tilbud til kun 200 kroner. Først var jeg ret skeptisk omkring den, og købte den faktisk kun fordi min mor sagde, at hun ville købe den af mig hvis jeg fortrød. Dog er jeg så imponeret over denne lille maskine, den fylder ingen ting og larmer næsten ikke. Hvilket er perfekt da jeg jo ikke har verdens største køkken, udover dette er jeg bar sygt glad for at kunne skumme mælk til min latte (som skal indeholde meget sukker, hvis jeg skal drikke den) samt min chailatte, som jeg knus elsker at drikke her i vintermånederne.

Jeg har en masse planer for det nye år, som jo langsomt er startet og jeg kunne sagtens sige at jeg har en masse indlæg planlagt for bloggen her. Dog er dette ikke tilfældet, jeg har intet planlagt men en masse ideer, dog kommer alt med bloggens fremtid til at afhænge om jeg i år finder tiden til at være så aktiv, som jeg jo gerne vil være herinde. Ikke fordi jeg drømmer om at gå fuldtid som influencer eller noget i den stil, men derimod fordi jeg stadig godt kan lidt at skrive og dele ud af mit liv herinde.

  • Life

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229