Ugen der gik #6

En af de ting, som jeg var ekstrem glad for at have indført på los bloggos i 2019, var og er mine Ugen der gik indlæg. Fordi det giver mig et overblik over hvad jeg har lavet i løbet af en uge og samtidigt sikre det at jeg minimum får skrevet et indlæg om ugen, skide smart ikke? Ej spøg til side…

Disse indlæg er skide smarte, fordi de viser livets realitet. Dette er dog kun gældende, hvis man rent faktisk er 100% ærlige i dem.

Det er blevet utroligt populært igennem 2019 at være hudløs ærlig på de sociale medier, hvilket jeg er kæmpe fan af! Det var fandme også på tide, da ingen liv er perfekt og alt det der facade og glansbillede liv folk poster på sociale medier er alt for opstillede og føre desvære til at mange menensker ubevidst kommer til at stille for høje krav til sig selv.

Jeg har dog her i 2020 besluttet mig for at udvide konceptet lidt, så i bunden/slutningen af hvert indlæg. Vil der være et næste uges planer hvor jeg kort vil beskrive, de planer jeg har for den kommende uge.

Nå men tilbage til selve emne nemlig ugen der gik.

Vi er allerede i uge 3, hvilket vil sige at det nye årti har været igang i 3 uger allerede, hvor forsvandt alt den tid lige hen? Jeg har haft en masse at se til, hvilket ikke har været noget spændende kontekst på nogen måde, men bare helt normalt voksent travlt og denne uge har ikke været nogen undtagelse.

Min uge har været røv syg og alt for voksen kedelig, så jeg nævner altså ikke rengøring og indkøb, da dette jo bare høre til at bo ude.

Mandag: Læste jeg op til den farmakologi eksamen, som jeg skulle til om tirsdagen.

Tirsdag: Forsøgte jeg forgæves at få taget blodprøver, hvilket jeg måtte droppe grundet sindsyg lang ventetid og på grund af det faktum at jeg jo skulle til eksamen, hvilket er noget man ikke rigtig kan komme for sent til.

Onsdag: Fik jeg efter lang ventetid taget de forpulet blodprøver, ja jeg føler mig efterhånden som en nålepude/stiknarkoman og ja, jeg er efterhånden røv hamrende træt af at være syg.

Torsdag: Var jeg oppe og træne for første gang i over 2 måneder (næsten) Hvilket var pisse hamrende hårdt. Det kunne tydeligt mærkes på min krop, at jeg har været sengeliggende i næsten en måned. Jeg var dog hamrende stolt af mig selv bagefter og fejrende det med en lur, da jeg stadigvæk lige skal på dupperne igen. Det vigtigeste var dog at jeg kom afsted.

Fredag: Gik jeg igang med forberedelserne til den mundligt eksamen, som jeg skal til den 27/01 med en veninde fra studiet, vi fik næsten ikke lavet noget (ups) og tager derfor revanche i næste uge, hvor den skal have fuld smadre.

Lørdag: Sov jeg dejligt længe, indtil jeg blev vækket af nogle meget larmende børn på legepladsen. Hvilket er ulempen ved at have soveværelse lige ved rutchebanen.

Senere blev jeg bekræftet i hvorfor jeg hader offentlig transport. Jeg blev nemlig først overset af en bus, så jeg skulle løbe efter mit tog (for at kunne nå en anden bus) Dette tog blev så forsinket, fordi et andet S-tog havde ramt et eller andet og jeg nået derfor slet ikke den forpulet bus. Istedet fik jeg æren af at gå 4 kilometer ud til min mors og min arbejdsplads, da jeg skulle køre med hende hjem.

Søndag: Fyldte mine elskede pelsklumper 5 år, hvilket selvfølgelig skulle fejeres da de er en del af familen Harding Strømsted. Ja, jeg ved godt de ikke aner de har fødselsdag men det gør jeg altså. De fik tun og en gave, som de ikke gad lege med. Ikke fordi det kom bag på mig, men det er som om jeg aldrig rigtig lære det og ja, jeg har købt rigtig meget legetøj til dem igennem den sidste ja knap 5 år.

Udover dette holdte jeg hygge søndag med min far og lillesøster (min mor var på arbejde, så hende kunne jeg først hygge med da hun fik fri) Vi lavede ikke en hamrende fis, hvilket er sådan en hygge søndag helst skal bruges.

Næste uges planer:

I næste uge har jeg en planlagt tid, på mit andet hjem Herlev, en dinner date med en veninde og en masse eksamensforberedelse der skal overstås.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229