Mine mål for 2020

Selvom vi snart skriver slutningen af januar måned rent kalendermæssigt, er det vel ikke for sent at komme med en oversigt over hvilke mål eller nytårsforsæt man har sat sig for det nye år vel? Vi er jo kun lige startet på dette nye årti og jeg har som altid haft en del jeg lige skulle nå

Derfor skal dagens indlæg altså også omhandle lige præcis dette emne, nemlig det der med at vi sætte os en masse mål, hvorfor vi sætter os dem? og ja, hvilke mål jeg har sat mig i 2020.

Så hvorfor sætter vi os en masse mål, som vi giver det fine navn at være et nytårsforsæt, eller en form for?

Fordi vi er pisse hamrende naive, og åbenbart elsker at skuffe os selv gang på gang. Udover det, er nytårsforsættet en del af langt de fleste vestlige religioner, og bliver derfor også udøvet mange steder i verden, det skriver Wikipedia i hvert fald.

Dette er noget vi gør hvert år, altså laver en masse mål, som vi hovedsageligt laver fordi vi ønsker at løfte og realisere os selv. Men som næsen aldrig lykkes, hvilket jo er en mindre detalje.

Jeg har som enhver anden dansker, også lavet mig et par mål for 2020. Det støtte er helt klart mit mål om ikke at købe nyt tøj eller sko i 2020, som jeg allerede har nævnt tideligere. Men jeg har faktisk også lavet et par andre, som jeg da også meget håber på at gøre, overholde og realisere i 2020.

Så her kommer min liste over nytårsforsæt eller ting jeg skal gøre, realisere eller nå i 2020:

 1. Jeg må ikke købe noget nyt tøj eller sko i 2020.
 2. Jeg vil se mine veninder mere. Efter et år med alt for meget fokus på sygdom ,er det på tide at jeg bruger tiden med folk jeg holder af.
 3. Jeg skal bygge mig en ny reol til min stue, ud af gamle æblekasser. Hvilket bliver så flot!
 4. Jeg skal begynde at træne minimum 2 gange ugenligt igen. Dette lyder måske som det klassiske nytårsforsæt, men inden min sygdomsperiode i december, var jeg rent faktisk inde i en god vane omkring min træning. Denne vane vil jeg gerne tilbage til.
 5. Jeg vil danse mere – i sengen, på køkkengulvet eller i min stue.
 6. Jeg skal læse op på pensum i forhold til min uddanelse, for at sikre mig at jeg ikke er bagud.
 7. Jeg skal huske at lave backups af min macbook hver 14 dag, da den til tider ikke har det særlig godt og på grund af det faktum at jeg har mistet så mange dokumenter, når den vælger at crashe.
 8. Jeg vil fokusere på det positive i livet hver dag.
 9. Jeg skal skære ned på mit coca cola forbrug, da jeg drikker alt for meget cola.
 10. 10.Lære at strikke eller hækle.

Nu er det så mere spændende om det hele kommer til at holde…

 • Life

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229