Hvad vil jeg gerne købe i 2020?

Jeg er 100% indbegrebet af en impulskøber, især hvis jeg kan spare penge. Dette har ført til alt for mange fejlkøb igennem mit relative korte liv og har også været en af de ting, som gjorde at jeg i år skulle udfordre mig selv. Ved at stille det mål, at jeg jo ikke må købe noget tøj eller nogle sko i 2020.

Dette betyder jo ikke at jeg ikke må bruge nogle penge på mig selv i hele 2020, men simpelhen bare at jeg ikke må bruge penge indenfor de to kategorier. For at jeg så ikke bare går helt amok i andre kategorier, som bolig, bøger eller elektronik. Satte jeg mig ned, overvejede hvad jeg virkelig manglede og skrev det ned.

Herefter vendte jeg tilbage til listen et par dage senere, for at sortere ud, da jeg havde puttede en del ligegyldige ting, som jeg ikke havde og har brug for.

Dette resulterede i følgende liste, så i 2020 vil jeg gerne købe:

En dymo omega, som kan købes i bog&ide til sølle 130 kroner. Den laver de klassiske demo mærker, som du måske husker fra din madkasse eller andet. Men stedet for den klassiske og kedelige hvide, laver denne mærkaterne med sort bagrund og hvid tekst, hvilket giver sådan en lidt retro/ gammelsdags vibe. Tanken bag at købe denne, er at jeg gerne vil have mærkater på mine opbevaringsglas ude i mit køkken. Så der altså står hvedemel, rasp, rosiner og så videre på de respektive glas.

En ny iPhone, som er en af de dyre poster. Jeg har en gammel iPhone 6s, som næsten ikke kan holde strøm længere. Jeg har derfor længe gerne ville have en ny iPhone men gud hvor syntes jeg efterhånden at de er blevet dyre og ja, jeg er en rigtig appel-pige, som er alt for glad for deres produkter også selvom jeg skal betale mange penge for dem. Dette har dog gjort at jeg strækker den så længe jeg kan og håber derfor først, at jeg skal købe en ny mobil i slutningen af året, eller måske kan jeg strække den et år mere - hvem ved?

En ny macbook er nok den dyreste post på min liste her i 2020, men jeg må desvære nok snart indse at min elskede macbook snart ikke kan mere. Den holder ikke strøm så godt længere, er begyndt og larme og så har den en tendens til at crashe i perioder. Hvor jeg hver eneste gang er bange for at have mistet alt på den. Heldigvis betaler jeg for iCloud Drive, som jeg betaler for hver måned. Dette er seriøst min redningmand.

Grunden til jeg ikke bare har købt en ny computer i forbindelse med studiestart for over et år siden, var jeg jeg lagde mærke til at jeg i løbet af mit sabbat år, slet ikke tændte for min computer og via min uddanelse kun tager 3,5 år og der ikke er nogle krav i forhold til hvilken computer man skal have. Tænkte jeg det var fuldstændig hul i hovedet, hvis jeg skulle gå ud og bruge en formue på en ny macbook.

Dog begynder jeg at bekymre mig for at min nuværende, snart bryder så meget sammen, at jeg ikke selv kan fixe den og taget dens alder i betragtning kan det ikke betales at få den lavet. Dette har resulterede i at jeg nok snart, må hoste op med en formue til en ny.

Et kompakt systemkamera, jeg er den heldige ejer at et fedt spejlreflekskamera som jeg er glad for at tage billeder og optage video med, når jeg er ude og opleve både danmark, men også resten af verden. Dog er der en kæmpe ulempe nemlig at det fylder røv meget. Jeg har derfor længe gerne ville have et kamera som kan det samme, men næsten ikke fylder noget og de kvaliteter besidder et kompakt systemkamera, dog er jeg stadigvæk i tvivl om hvor meget, jeg vil brug det og jeg overvejer derfor at find et brugt til en fair pris.

Trivial Pursuit: Harry Potter, hvorfor har jeg først lige fundet ud af at dette spil eksistere? Ærligt jeg har været helt forelsket i tanken om at eje dette spil, siden jeg fik øjenene op for det, for et par uger siden. Det koster kun 300 kroner og jeg glæder mig til at have det, som en del af min spillesamling.

Ja, der er et par dyre poster såsom iPhone og macbook, så det er ikke sikkert jeg får købt det hele, men man må jo gerne drømme.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229